11. kolo, 29.1.2012 zápasy s New stars a Euroromou

03.02.2012 19:37

Legendy-New stars 4:3 /1:1/ góly: Pavlík, Beneš, Doruška, Dohnálek

Beneš- Doruška, Zdvořáček, Chludil, Kordula

           Julínek, Opavský, Dohnálek, Pavlík

V neděli večer hostili Oranjes další týmy z Hodonína New stars a Euroroma. Jako první se proti Legendám postavili hráči New stars, kteří v novém roce hrají ve výtečné formě a okusili jen jednu porážku, když těsně podlehli Black cats. A formu chtěli potvrdit i na horké dubňanské půdě. Domácí hráče trápí marodka, tak se museli obejít bez několika opor, ale i tak si na soupeře věřili.

Od začátku zápasu bylo jasné, že hráči z Hodonína, chtějí brzy vstřelit branku a dotáhnout zápas ke třem bodům. Aktivním pohybem dělali hráčům Legend starosti, ale ty držel svými zákroky brankář Beneš. Domácí se moc v první půli do zakončení nedostali a když už tak šlo o střely z dálky. Až do poloviny první půle, to se z rohu vykličkoval Luďa Pavlík a z obránců i brankáře si udělal živé kužely, když slalomem mezi nima vstřelil první gól Legend. Poté opět hráči New stars tlačili před branku domácích a před přestávkou se jim podařilo srovnat stav na 1:1 jak skončil i poločas. 

Druhý poločas začal opět převahou hostů, kterou ale brzy utnul brankář Beneš, kdy nachytal hostujícího brankáře a poslal Legendy do vedení. Od této doby hosté znejistěli a naopak domácí ožili a začali se dostávat do šancí. Agresivní hrou se dostali do vedení 4:1! Poté sice hosté snížili na 4:2 a při power play na 4:3, ale na víc už nezbylo času a borci v žlutých dresech mohli slavit cenné vítězství.

 

Legendy-Euroroma 1:1 /0:0/ gól: Zdvořáček

NO COMMENT

 

Oranjes-New stars 10:4 /6:1/ góly: Albert 4, Kos 3, Baťa, Kishchanka a Žurovec R.

Oranjes-Euroroma 16:0 /6:0/ góly: Baťa 7, Příkazský 3, Kishchanka 2, Žurovec O. 2, Balažík a Jílek

Mačuda- Kishchanka, Žurovec O, Žurovec R, Baťa, Jílek, Balažík, Albert, Kos, Příkazský

Duelu s New stars se Oranjes trošku obávali, ale výkon hodonínských hráčů zůstal za očekáváním. Po prvním poločase, který domácí pohodlně vyhráli 6:1 se v druhém sice hosté trošku dostali do hry a snížily na rozdíl dvou branek, ale hráči Oranjes opět zabrali a vyhráli přesvědčivě 10:4. 

V zápase s Euroromou Oranjes získali povinné tři body, když brankář Mačuda neinkasoval a zápas skončil  výsledkem 16:0.

Legendy-NS