14. kolo, Legendy-New Stars 1:3, Strážnice-Oranjes 13:6

06.02.2013 22:20

V nedělním utkání proti proti New Stars nastoupili Legendy v pozici papírově slabšího týmu. Na začátku první půle tomu také odpovídala nervózní hra zakončená nepřesnými nahrávkami a minimálně třemi gólovými tutovkami, bohužel neuspěšně zakončenými. Naopak hosté z Hodonína využili jejich málo šancí a vsítili v prvním poločase 3 branky. V druhém poločase jakoby spadla nervozita z futsalovek domácích bojovníků a přesípací hodiny držení míče se začali přesýpat ve prospěch týmu z Dubňan. Hra se vyrovnala a opět se gólmani na obou stranách nenudili. Ondra Opavský dokonce vychytal mnoho tutovek,ale bohužel u jedné z nich byl nastřelen míčem přímo do obličeje a kvůli výtoku krve z nosa musel byt na pět minut vystřídán nahradním, nikoli však slabším, domácím mistrem v rukavicích " Sekyrkou"!!! Jeho nástup a odchod z brány byl vítán mohutnými ovacemi domacího publika na Želvě. Po vícero únicích útočníku Legend se konečně "Luis" svou dravostí před bránou prosadil a vstřelil branku i přesto, že byl v zápětí po gólu skluzem hostujícího golmana podseknut k zemi. Sudí uznal jak gól, tak i rozhodl o červené kartě pro faulujícího golmana. Přesilovku se bohužel nepodařilo využít a konečny stav utkaní 3:1 se bohužel již nepodařilo Legendám zvrátit.

Legendy - New Stars 1:3 /0:2/ gól: Pavlík

Legendy: Opavský(Bábíček)- Hartman, Julínek, Pavlík, Chludil- Balažík, Ryška, Doruška, Solčianský

V tu samou dobu sehráli svůj zápas v hodonínské hale hráči Oranjes se Strážnicí. O proti bojovným výkonům Legend, výkony Oranjes postrádají jiskru. Naivní až žádné kombinace, statická hra a nedůraz před brankou byly příčinou zaslouženého debaklu 13:6. Tytam jsou doby, kdy hráči Oranjes už v polovinách poločasů hráli pod hrozbou desetimentrových kopů, když v přemíře snahy a bojovnosti zbytečně faulovali. V zápase se Strážnicí za celý zápas faulovali pouze 3x!!

Kroucení hlavami po tom, že nám tam nepadne střela, či že brankář pustí smolně branku na výkonu nepřidá, nutno dodat, že to působí spíše komicky při pohledu z tribuny. Silné žvásty v hospodě nám také renomé nespraví. Chtělo by to srdíčko, momentálně jsme frajírci namistrovaní. Jen se ptám, na co?!!

Strážnice - Oranjes 13:6 /6:3/ góly: Kundrata 2, Příkazský 2, Albert a Roubík

Oranjes- Hanzalík- Žorovec O, Kishchanka, Příkazský, Roubík, Baťa, Albert, Kundrata