14. kolo, Strážnice vs Oranjes 1:3 /0:0/

08.02.2014 16:29

Ve 14. kole zajížděli hráči Oranjes až do Velké nad Veličkou, kde má domácí halu tým Futsal Strážnice. Utkání bylo pikantní tím, že šlo o důležité body v konečné tabulce a prohra by ukončila naděje se posunout v tabulce výše a možnost vyhnout se tak letos výborně hrajícímu mužstvu Black Cats Hodonín.

I přes značnou marodku chtěli hosté z Dubňan uspět, do utkání vstoupili aktivně a od začátku měli více šancí než domácí. Oranjes dnes pokračovali v dobrém výkonu, kterým se prezentovali v první půli minulého zápasu s Euroromou. Bohužel pro ně v první půli z mnoha šancí branku nevstřelili, ale oproti minulým zápasům neinkasovali. I Strážnice měla několik šancí, ale s těmi si obrana v čele s Marou Hanzalíkem v bráně poradila a tak skončil poločas 0:0.

V druhé půli měli od začátku opět navrch Oranjes a po několika minutách se ujali zaslouženého vedení, když se hezkým "angličanem" trefil Lukáš Roubík. Poté se domácí většinu hry pokoušeli o hru s brankářem v poli, z čehož hosté z Dubňan využívali k průnikům do otevřené obrany. Z několika šancí nakonec vstřelili další dvě branky, střelci byli Ivan Solčianský a premiérově v dresu Oranjes Zdeňa Julínek. Strážnice odpověděla 4 minuty před koncem pouze snížením na konečný stav 1:3.

Po dlouhé době předvedli Oranjes po celý zápas dostatek bojovnosti, nasazení a i potřebné taktické disciplíny.

Strážnice : Oranjes 1:3 /0:0/

góly: Roubík, Solčianský, Julínek

Hanzalík- Blaha, Julínek, Ryška- Albert, Roubík- Jílek, Solčianský