18. kolo, Legendy-Dukla 3:2, Oranjes-Kvasaco 7:2

10.03.2013 14:04

Poslední zápasy základní části odehrály oba týmy z Dubňan ve své domácí hale. Nejdříve se v šest hodin večer utkaly Legendy v zápase pravdy s Duklou Hodonín. V zápase bylo vidět, že se utkaly dva nejslabší týmy tabulky. Zápas postrádal kombinace a futsalovost, k vidění bylo ovšem spoustu osobních soubojů a rozhádanosti v herním projevu obou mužstev. V konečném hodnocení zápasu, který Legendy nakonec dotáhly k vítězství, je nutno přiznat, že dubňanští byli o něco víc aktivnější a výhru si zasloužili, i když v posledních vteřinách soupeř minul prázdnou branku a málem srovnal skore zápasu. Legendy se s letošní sezónou rozloučily se vztyčenou hlavou.

Legendy - Dukla 3:2 /1:1/ góly: Balažík 2, Pavlík

Opavský- Balažík, Zdvořáček, Julínek, Wagner, Budiš, Solčianský, Žurovec J, Drdla, Pavlík- Bábíček

Oranjes doma poté přivítali Kvasaco Vacenovice. Pokud chtěli dubňanští hráči odehrát čtvrtfinále  v domácí hale, tak museli Vacenovice porazit. První půle nepřinesla žádný ofenzivní futsal, hrála se spíš vyčkávací partie. O něco více ze hry měli hosté z Vacenovic, ale hráči Oranjes dobře bránili a tak poločas skončil 2:2. 

Druhá půle už vypadala v podání domácích borců jinak, ke kvalitní obraně přidali větší důraz a nasazení v útočné fázi a postupně se začali dostávat více do šancí než soupeř. A nakonec pohodlně dokráčeli k vítězství 7:2. Dnes konečně tým Oranjes zapl i po taktické stránce a před play off svitla naděje k nápravě pošramocené sezóny..

Oranjes - Kvasaco 7:2 /2:2/

Hanzalík- Kos, Příkazský, Kishchanka- Kleiber, Roubík, Albert