6. kolo, 11. 12. 2011 Legendy - Strážnice

23.12.2011 17:40

 

Zápas začal úvodním tlakem Strážnice, ale žádné vyložené šance si její hráči nepřipravily a tak se dal čekat tuhý boj. A opravdu, utkání nerozhodly futsalové kombinace a překrásné akce pro oko diváka, ale větší důraz a ten projevili hráči Strážnice.

Strážnici nasměroval za sedmou letošní výhrou Podhorný, který se trefil z trestného kopu. Ještě předtím ale měly šance i Legendy. Brankáři Šantavému pomohla při střele Dohnálka tyč. Favorizovaný tým byl v koncovce o něco produktivnější. Na 2:0 zvyšoval po sérii odrazů Ondřej Bíla. Béčko Dubňan se gólu dočkalo až na začátku druhé půle. Brankáře Šantavého prostřelil Dohnálek. Legendy nehrály špatně, ale proti zkušenějšímu soupeři to měly moc těžké. O osudu utkání rozhodla 35. minuta. Domácí tým nejprve nepokryl Peclara, který po rohu zvýšil na 3:1. O pát vteřin později si autor třetí branky Strážnice vyměnil míč s Davidem Helískem a střelou do levého dolního rohu upravil na konečných 4:1. Ve  zápase jsme moc šancí neměli. A ty co jsme si vytvořili, jsme naštěstí dokázali proměnit," pravil stážnický Daněk.

"Zápas rozhodly naše individuální chyby. Navíc jsme málo běhali. Strážnice nás přehrála," uvedl domácí kapitán Jaromír Drdla. Podle něj rozhodly průměrný zápas dva slepené góly. "Nepokryli jsme tam jejich hráče, který dvakrát zblízka zamířil přesně," poznamenal Drdla.
Ten je ale po devíti zápasech spokojený. Legendy budou bojovat s Duklou, New Stars a Svatobořicemi o play off. "Není to špatné. V žádném zápase jsme nedostali více než pět branek," řekl Drdla. To ještě dubňanský hráč netušil, že v závěrečném nedělním duelu prohrají Legendy s Veselským výběrem 5:7.

Legendy Dubňany - Futsal Strážnice 1:4 (0:2)
Branky: 28. Dohnálek - 35. a 35. Pecler, 9. Podhorný, 17. Bíla
Rozhodčí: Gasnárek, Jonáš
Diváci: 80
(zdroj: Hodonínský Deník)