8.11.2008

23.12.2011 20:17
8.listopadu odehrálo naše “B“ mužstvo v domácím prostředí dva zápasy a to s týmy Vacenovic a Svatobořic.“B“ mužstvo bylo ve vítězném opojení, protože náš “A“ tým ráno uhrál bez problému ve dvou zápasech 6 bodů! Oba zápasy byly výjimečné tím, že byl zvolen nový kapitán jedinečného Béčka Oranjuitas, téměř nejmladší člen, Lukáš Roubík. Gratulujeme!

Kvasaco Vacenovice – 1. FTD Oranjes

První utkání bylo ze strany Oranžových vyhecované, ale ze strany Kvasaca šla cítit chuť po vítězství, takže diváci nepřišli o kvalitní souboj. Gólové situace se střídaly na obou stranách, jenže u konce zápasu vedly Vacenovice 3:2. Trenér Kolařík věděl, co dělá a po jeho nastolené taktice se tým zvedl z nepříznivého stavu zpět na nohy a podařilo se mu vyrovnat na konečných 3:3.

Kvasaco Vacenovice – 1. FTD Oranjes 3:3


Svatobořice – 1.FTD Oranjes

Druhý zápas nezačal pro Oranjuitas moc dobře, neboť hned z okraje prohrávali 1:0. Hned na to ale dorazil do Želva arény druhý člen trenérské dvojice Tomáš Blaha a zvrat na sebe nenechal dlouho čekat. Po první polovině vedl tým Oranjes velkým rozdílem 12:1. Do druhé poloviny nastoupil místo hráčů chtíč oslavit úspěšný den na Oranjes základně, a tak se povedlo bojujícím hráčům ze Svatobořic snížit na konečný stav 14:7.

Svatobořice – 1.FTD Oranjes 7:14