8.2.2009

23.12.2011 20:01

Další kolo krajského přeboru nás zavedlo na palubovku do Křenovic, kde nás čekali soupeři z kategorie nevyzpytatelných. Družstvo Krásenska spolu hraje ve stejném složení poměrně dlouho a nemá nás čím moc překvapit. Družstvo Klobouček je soupeř, se kterým míváme problémy i když herně jsme lepší, záleží taky na počtu borců Klobouček, kteří se schází k zápasům v menším počtu hráčů hlavně na hřištích soupeře.

FC Krásensko – 1.FTD Oranjes

Zápas začal podle očekávání ze zabezpečených obran. Více ze hry jsme měli my, ovšem trápila nás koncovka. Nadějné šance končily buď na skvěle chytajícím golmanovi nebo brejkem hostí do naší rozhozené obrany. Přechod z obrany do útoku nám činil velké problémy, zbytečně jsme ztráceli míče a málo stříleli. První poločas přinesl vyrovnaný boj s naší mírnou převahou ale bez branek.Ve druhé půli jsme se snažili zvýšit tempo hry což se nám i dařilo náš tlak vyústil v první gól po krásné akci celé druhé čtverky zakončené střelou Mildy Alberta do prázdné branky 0:1. Tento moment nám hodně pomohl a naše hra se zklidnila; bohužel po ojedinělé akci hostí jsme inkasovali 1:1. Do konce zápasu jsme se snažili vstřelit vítězný gól, nejblíže k němu bylo 30 vteřin před koncem zápasu kdy po úniku Tomáše Příkazského mohl balon do sítě poslat Honza Novotný bohužel přihrávka byla příliš rychlá a naše motorová myš na míč nedosáhla o pár centimetrů. Zápas skončil 1:1 - pro nás ztráta 2 bodů.

FC Krásensko - Oranjes Dubňany 1:1 (0:0) Branka: Albert Miloš


FC Kloboučky – 1.FTD Oranjes

Co dodat k tomuto zápasu? Nedá se týmu odepřít snaha a bojovnost, ale bez vstřeleného gólu to prostě nejde - navíc když si dáme 2 vlastní góly v momentech, kdy se snažíme soupeře zatlačit. Největší šance spálil Tomáš Příkazský, který 2x netrefil úplně prázdnou branku. Kloboučky nás ničím nepřekvapily, bohužel se nám na ně tradičně nedaří. Stav 5:0 je vzhledem k předvedené hře až moc krutý.

FC Kloboučky - Oranjes Dubňany 5:0 (3:0)