9. kolo, Oranjes - New Stars 0:6 /0:2/

05.01.2014 21:26

V devátém kole, které bylo zároveň prvním kolem druhé části soutěže, přivítali Oranjes na Želvě průběžně druhý tým tabulky a to New Stars Hodonín. Oranjes patří po polovině sezóny nelichotivá osmá pozice, když je netrápí předvedená hra, ale mizerná koncovka. Střelecká potence útočníků Dubňan je letos opravdu žalostná a týmové špatné výsledky jdou na vrub ofenzívy Oranjes.  Sebevědomí si aspoň částečně zhojili dubňanští na štěpánském Mega cupu, kde obsadili celkové třetí místo.

Zápas byl jako přes kopírák posledních domácích zápasů, tak jako proti Strážnici či Dukle měli Oranjes převahu a dostatek šancí k pohodlnému vedení o více branek, ale opak byl pravdou. Soupěř opět vytěžil z minima šancí dvě branky a i přes snahu a bojovnost Oranjes vyhráli hodonínští futsalisté první půli 0:2.

V druhé půli chtěli dubňanští vstřelit brzy kontaktní gól a konečně ve své hale uspět, ovšem gól nepřicházel a naopak začala se čím dál víc kupit na domácí hráče nervozita a roztěkanost, čehož hosté využili a rychlými protiútoky v závěru zcela zničili Oranjes a nakonec z toho byl debakl 0:6. Možná nezasloužený, ale převědčivý výsledek.

Oranjes - New Stars 0:6 /0:2/

Hanzalík- Roubík, Julínek, Albert, Dohnálek- Ryška, Ilčík, Jílek, Solčianský